Cennik

Warsztaty kulinarne b. normalny (godziny do ustalenia)

48 zł

Warsztaty kulinarne b. ulgowy (godziny do ustalenia)

38 zł

  1. Przygotowanie „LEJOKÓW”
  2. Przygotowanie „PLACKÓW”
  3. Przygotowanie „PODPŁOMYKA”

Maksymalna ilość grupy na warsztatach to 28 osób.

Bilet normalny - w godzinach 12:00-16:00
(inne godziny do ustalenia)

  • bufet ze starodawnymi daniami do z przełomu XIX i XX wieku
  • możliwość upieczenia sobie – ciasta podpłomykowego – pieczonego na blasze z masłem i miodem
  • możliwość upieczenia na starodawnym piecu placka ziemniaczanego i zjedzenia go z omastą lub cukrem

38 zł

Bilet ulgowy - w godzinach 12:00-16:00
(inne godziny do ustalenia)

(studenci, uczniowie emeryci, karta dużej rodziny, wiślanie)

  • bufet ze starodawnymi daniami do z przełomu XIX i XX wieku
  • możliwość upieczenia sobie – ciasta podpłomykowego – pieczonego na blasze z masłem i miodem
  • możliwość upieczenia na starodawnym piecu placka ziemniaczanego i zjedzenia go z omastą lub cukrem

29 zł

Bilet normalny - w godzinach 16:00-18:00
(inne godziny do ustalenia)

  • kawa zbożowa, herbata i słodka degustacja

19 zł

Bilet ulgowy - w godzinach 16:00-18:00
(inne godziny do ustalenia)

(studenci, uczniowie emeryci, karta dużej rodziny, wiślanie)

  • kawa zbożowa, herbata i słodka degustacja

10 zł

Maksymalna ilość zwiedzających w tym samym czasie to 50 os. W przypadku większej ilości osób będzie konieczny podział na 2 grupy.

Możliwość zwiedzania muzeum bez degustacji na indywidualne zapytanie pod numerem telefonu: 505 060 504.

Dzieci do lat 6 za darmo.

32

Odkryj tajemnicę połączonych biletów i doświadcz niezapomnianej podróży w czasie o 150 lat wstecz – skosztuj PRAWDZIWEJ góralskiej biesiady.

Bilet normalny - w godzinach 18:00-22:00 (inne godziny do ustalenia)

57 zł

Bilet ulgowy - w godzinach 18:00-22:00 (inne godziny do ustalenia)

39 zł

*Bilety łączone dostępne w poniższych terminach: 29.13-06.01.2024 , 11.01-10.02.2024, 01.05-04.05.2024, 30.05-01.06.2024, 15.08-17.08.2024, 08.11-11.11.2024

Możliwość zorganizowania warsztatów dla grup zorganizowanych

Warsztaty trwają od godziny 10 do 11:30.

  • warsztat “Lejoki” – regionalne naleśniki pieczone na blasze robione od początku do końca, lejoki będzie można zjeść z masłem, miodem lub dżemem
  • warsztat “placki ziemniaczane” – możliwość zrobienia od początku do końca samodzielnie, pod okiem instruktora
  • prelekcja dla gości

Konieczne wcześniejsze (minimum 1 dzień przed planowanym warsztatem) zapisy pod numerem telefonu 505 060 504. 

Możliwość zapisania się na warsztaty we wtorki, środy oraz czwartki.

Warsztaty odbywają się w grupach:

8-18 osób dorosłych

10-25 dzieci

Bilet normalny

48 zł

Bilet ulgowy

38 zł

Odwiedź 
Muzeum Kuchni Regionalnej 
Chcesz zapytać o rezerwację? Zadzwoń 
Telefon: 505 060 504 

Wyślij zapytanie o rezerwacje

Gości indywidualnych zapraszamy w każdy wtorek.

Po wysłaniu zapytania rezerwacji, przedstawiciel Muzeum Kuchni Regionalnej w Wiśle skontaktuje się z Państwem i potwierdzi rezerwacje.

Wybierz ilość i rodzaj biletów:
Bilet normalny
Bilet ulgowy
Wybierz i datę i godzinę zwiedzania:
UWAGI DO ZAMÓWIENIA:
Terminy dla grupy zorganizowanej (minimum 12 os.) możliwe w każdy dzień za wcześniejszą rezerwacją. 
Telefon: 505 060 504
Korzystając ze strony akceptujesz politykę prywatności & cookies. Czytaj tutaj.